SNOVÝ ROK ATT TENISOVÝCH TVÁŘÍ

” Bez náušnic od ATT už ani ránu “, říká Barbora Krejčíková po svém premiérovém WTA vítězství ve dvouhře ve Štrasburku. Tímto výrokem vlastně odstartuje neuvěřitelnou sezonu našich tenisových hvězd, které v současnosti vládnou bílému sportu. Bravo ČESKÉ LVICE!

Úžasný tenisový příběh.

ŠTRASBURK 2021

BARBORA KREJČÍKOVÁ

WTA ŽEBŘÍČEK

DVOUHRA: 5

ČTYŘHRA: 2

PRAHA 2021

GRANDSLAM PAŘÍŽ 2021

KATEŘINA SINIAKOVÁ

WTA ŽEBŘÍČEK:

DVOUHRA: 49

ČTYŘHRA: 1

TRIUMF Z PAŘÍŽE

Antuka na Roland Garros v Paříži. Legendární místo. Jeden ze 4 největších turnajů na světě. Grand Slam. ATT tváře tu bojují o čest a slávu českého tenisu.

A Bára s Katkou francouzské dvorce zcela ovládnou.

Zatímco v deblu patří holky k favoritkám na titul, Bára ve dvouhře šokuje tenisový svět a skvělou, pestrou a sebevědomou hrou bere vše.

Emoce a obrovský příběh. Brněnská rodačka to ve francouzské metropoli vyhrála i u diváků. Její první děkuji směřuje k jejím blízkým, trenérovi a především k Janě Novotné, české tenisové legendě, která ji vedla.

VLÁDKYNĚ PAŘÍŽE 2021 BÁRA KREJČÍKOVÁ

OLYMPIJSKÉ HRY V TOKIU

Země vycházejícího slunce. Vrchol kariéry a sen snad každého sportovce. Olympiáda. Tradice. Hrdost. Ambice. A naše holky to opět rozjedou ve velkém stylu. České bojovnice ve finále tokijského turnaje smetou Švýcarky 7:5, 6:1 a pod pěti kruhy berou nejcennější medaile!

ZLATÉ HOLKY Z TOKIA

Olympijská cesta je završena a my se dotkneme zlatého úspěchu i v pražském showroomu ATT Investments. Jeden velký zážitek.

ZLATÁ OLYMPIJSKÁ MEDAILE
OLYMPIJSKÉ VÍTĚZKY

TURNAJ MISTRYŇ MEXIKO

Ale tenisová cesta je dlouhá a náročná. Ti nejlepší z nejlepších se pak v jejím závěru utkávají na Turnaji Mistryň.

A naše lvice potvrdí pozici světových tenisových jedniček.

V celé sezoně se dostávají do závěrečných finálových bojů a přesto najdou v sobě sílu na poslední krok.

A porazí v boji šampiónek dvojici Hsieh/Mertens 6:3, 6:4

Obdivuhodné. Je 17.11. 2021 a svět tleská Češce i za její projev o svobodě:

“Měli jsme velmi statečné studenty a občany, kteří vyšli do ulic a demonstrovali. A díky nim a jejich oběti moje generace teď může žít v krásné zemi bez omezení a svobodně,” říká Krejčíková za potlesku tribun i legendární tenistky Martiny Navrátilové.

NAVRÁTILOVÁ,KINGOVÁ,EVERTOVÁ,
KREJČÍKOVÁ,SINIAKOVÁ

MEZINÁRODNÍ OCENĚNÍ

Tenistka Barbora Krejčíková získává po životní sezoně dvě ceny v anketě WTA. Letošní vítězka antukového Roland Garros se stává hráčkou s největším zlepšením a s Kateřinou Siniakovou jsou nejlepším deblovým párem sezony.

Co tedy říci na závěr.

Jsme šťastní, že můžeme být přitom jako hrdý partner obou našich lvic.

Přejeme Báře a Katce hodně štěstí v anketě SPORTOVEC ROKU. I tam mají obrovskou šanci na další ceny a vyhlášení sledujte již 22. PROSINCE!

Přejeme celé České republice co nejvíce odvážných sportovních vzorů a příkladů jako jsou Bára s Katkou.

A děkujeme!